Over ons

Welkom op de website van Zwart GWW

Zwart GWW is opgericht in 2008 te Asperen. In de afgelopen jaren is er veel ervaring opgedaan in grond-, weg- en waterbouwkundige werkzaamheden.

Zwart GWW is een flexibel en enthousiaste onderneming met korte lijnen werkzaam in de grond-, weg-, en waterbouw. Het feit dat we naar behoefte kunnen inhuren, maakt ons uitermate flexibel.

Door een goede combinatie van kennis, ervaring, het juiste materieel en een gemotiveerd vakbekwaam team, kan Zwart GWW voor elke opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier opdrachten snel en probleemloos uitvoeren.

 

Kenmerkende bedrijfseigenschappen van Zwart GWW

  • Afspraak = afspraak
  • Zorgvuldige en vakkundige werkwijze
  • Klantgericht meedenken, creëren win-win situaties
  • Aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid

Zwart GWW werkt volgens strenge richtlijnen en eisen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het materieel is up-to-date en gekeurd volgens de laatste (TÜV) veiligheidsnormen.

Zoekt u een betrouwbare partner in de grond-, weg-, en waterbouw? Of heeft u een incidentele opdracht? U bent bij ons aan het juist adres.

Voor informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen, we adviseren u graag over onze mogelijkheden. Onmogelijkheden kennen we niet.

Zwart GWW.

Grondige kennis van zaken…

Uitbreken van een inrit voor het graven van een kabelsleuf.